Saturday, November 12, 2011

Nu te aud

-Nu asa bai ! Ce faci? Spunemi ca glumesti. Chiar nuti pasa? Vrei sa ramai singur, dat la o parte? Ultimul ratat ! Uitate in jur. Am mai vazut ratati, dar niciunul ca tine, zau. Te crezi mai important daca scri cu liniute la mijlocul cuvintelor si pui cati de i trebuie la sfarsitul altora ? Pentru ce ? Stii ce e interesant? sa scrii cu y, inlocuieste literele cu altele, toata lumea o face, ai atatea semne pe tastatura, folosestele. Fii ca si ceilalti, nu iesi in evidenta, nu asa !
Ce muzica asculti? Rap ? Esti jalnic ba ! Poti sa dansezi pe rap? Tu cum te distrezi? Mergi in club vezi ce se ascutla, lasa cartile, iti strica vederea, nici o fata nu se uita la un tocilar cu ochelari. Si cei cu hainele astea? Nai nici o culoare, iati un tricou roz, cu sclipici, asta se poarta, mulat. Mergi la sala fa patratele sa se vada. Eu nu stiu, tu nu te uiti in jur? Esti aproape chel, de ce teai tunde asa? N-o sa se uite niciuna la tine.
De ce taci? Zi ceva idiotule ! Si ea? O iubesti, asa-i? E clar.. nu te ajuta capu'. Prietene, esti dus. N-ai cum.. cum sa iubesti? Sa-i spui ei asta e una, dar sa simti.. ? Ii spui ei ca sa ajungi unde trebuie, intelegi? Si o data consumata treaba, nu mai are rost sa perzi timpul. Treci la urmatoarea, poti sa le spui ce vrajeli vrei da' nu te pacali singur. Ea o sa plece oricum, dar nu te intereseaza, nu trebuie sa-ti pese, pricepi. Pff, iubeste auzi.. Nu fi idiot.
De ce incerci sa fii altfel, integreazate!

- Ai terminat? Nu răspunde, nu contează. Got to go !

(Greșelile gramticale sunt complet intenționate.)

No comments:

Post a Comment